Donateur worden

Steun de Kinderen van Stichting Misa

Wilt u graag een verschil maken in het leven van kinderen? Word donateur van Stichting Misa en draag bij aan een betere toekomst.

Word Donateur

Met een maandelijkse donatie vanaf slechts 5 euro, kunt u de kinderen van Stichting Misa helpen. Uw steun maakt het mogelijk om essentiële hulpbronnen, onderwijs en zorg te bieden aan kinderen in nood. Het is gemakkelijk en kosteneffectief om donateur te worden. Steun ons en maak een blijvend verschil.

Waarom Doneren? 

Stichting Misa zet zich in voor kwetsbare kinderen, en met uw hulp kunnen we:

  • Onderwijs Kansen Bieden: Uw bijdrage helpt kinderen toegang te krijgen tot kwalitatief onderwijs, waardoor ze hun potentieel kunnen bereiken.
  • Voeding en Gezondheidszorg: Uw donatie zorgt ervoor dat kinderen toegang hebben tot voedzame maaltijden en medische zorg, wat essentieel is voor hun groei en ontwikkeling.
  • Een Veilige Omgeving Creëren: Stichting Misa werkt aan het creëren van veilige ruimtes waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, beschermd zijn tegen misbruik en kunnen dromen van een betere toekomst.

Wat Kunt U Verwachten?

Als donateur wordt u uitgenodigd voor bijeenkomsten van Stichting Misa en blijft u op de hoogte van de acties en evenementen die we in Nederland organiseren. U bent een integraal onderdeel van onze missie om hoop en kansen te brengen in het leven van deze kinderen.

Draag vandaag bij aan een hoopvolle toekomst voor de kinderen van Stichting Misa. Word donateur en maak een blijvend verschil.

 

Vul eenvoudig het onderstaande formulier in om uw steun te verlenen: 

  • Om ervoor te zorgen dat uw donatie correct wordt verwerkt, vragen we u zich op te geven met de exacte naam die bij uw bank bekend is.
  • Maandelijkste donatiebedrag is vrij te kiezen, met een instapbedrag vanaf slechts 5 euro.
  • Uw bijdrage wordt elke maand rond de 5de automatisch van uw rekening afgeschreven
  • U bent vrij om zelf te beslissen hoe lang u ons steunt en kunt uw steun op ieder moment weer opzeggen, mocht u dat willen. Dit kan door ons via e-mail hiervan op de hoogte te brengen.

Stichting Misa Doneer formulier

Dank u wel.