Taalcursus

Delft: Taalondersteuning voor anderstaligen

Elke maandag- en donderdagochtend van 10:00-12:00 in het Buurthuis de Wending aan Raamstraat 68, 2613RW in Delft. Voor slechts €3 per keer (totaal: €225,- voor heel het cursusjaar inc. borg cursusboek).

Taalcursus van Stichting Misa

Ontwikkel uw Nederlandse taalvaardigheden met de Taalcursus van Stichting Misa!

Bent u op zoek naar een kans om vloeiend Nederlands te leren spreken en schrijven? Onze taalcursus biedt de perfecte oplossing! We geloven dat kennis van de Nederlandse taal essentieel is voor volwaardige participatie in de samenleving.

Wat bieden wij:

  • Verbeter uw lees- en schrijfvaardigheden.
  • Oefen spreken, spelling en grammatica.
  • Ondersteuning bij het opstellen van een CV of sollicitatiebrief.
  • Begeleiding bij het aanvragen van een DigiD.
  • Kinderopvang beschikbaar tijdens de lesuren.
  • Geniet van thee en koffie terwijl u leert ☕.
  • Pas uw leertraject aan uw eigen niveau aan. Aan het einde van het jaar wordt u opnieuw getoetst, zodat we uw behaalde niveau kunnen vaststellen.
  • Ontvang een certificaat als bewijs van uw vooruitgang.

Maar dat is niet alles! Naast de taallessen organiseren we ook workshops, lezingen, informatiebijeenkomsten en maatschappelijke activiteiten. Bij ons leert u niet alleen de Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken, maar u krijgt ook de kans om meer zelfvertrouwen op te bouwen voor uw werk en dagelijks leven. U zult uzelf beter kunnen presenteren en gemakkelijker kunnen communiceren met anderen.

Aan het einde van elke cursus ontvangt u een certificaat of getuigschrift als erkenning van uw prestaties.

Taalcoördinator: mevrouw Maggy Ferrie (maggyferrier@gmail.com)

Word lid van onze cursus en investeer in uw toekomst!

Cursusjaar 2024-2025

Cursuslooptijd: september 2024- juli 2025

Inschrijfperiode: U kunt zich inschrijven vanaf december 2023 t/m september 2024

Kosten (€225):

  • Bijdrage voor lessen: € 200,- (slechts €3,- per keer)
  • Borgsom voor het cursusboek: €25,-

Betaalopties: U heeft de flexibiliteit om in twee termijnen te betalen. Het eerste deel bedraagt €100, en het tweede termijn dient u het resterende bedrag te betalen. Als u ervoor kiest om het totaalbedrag in één keer te betalen, profiteert u van een korting van €50,-. Dit betekent dat uw totale bedrag slechts €175,- zal zijn.

Cursusboek: Het cursusboek is in bruikleen. Als u het boek wilt behouden om aantekeningen te maken, vragen wij een extra bijdrage van €25,-. Indien het boek verloren gaat of beschadigd raakt, wordt u verzocht dit te vergoeden met €25,-.

De cursist zorgt zelf voor schriften en pennen.

Inschrijven 

Geïnteresseerd in deze Nederlandse taallessen? Schrijf u dan snel in via het onderstaande formulier of neem contact op met ons via de e-mail: info@missionaire-du-salut.org. Indien u verdere vragen heeft, helpen wij u ook graag verder via de mail.

 

Taalles inschrijffomulier

Voer hier uw Bericht