Familieondersteuning

Familieondersteuning van Stichting Misa

Deze stichting heeft als voornaamste doel om alleenstaande tienermeisjes en hun baby’s te ondersteunen, evenals arme gezinnen in sloppenwijken. Wat begon als een specifieke missie, groeit nu uit tot een breder streven om gezinnen in nood te helpen. En daar hebben we uw hulp bij nodig.

Het hart van Familieondersteuning ligt in het bijstaan van alleenstaande tienermeisjes en hun baby’s. We begrijpen dat deze jonge moeders vaak voor enorme uitdagingen staan, en het is onze missie om hen de steun te bieden die ze nodig hebben. Maar we willen meer doen. We willen de reikwijdte van onze hulp uitbreiden naar andere gezinnen die het eveneens moeilijk hebben.

Wij geloven sterk in de kracht van gemeenschappen die samenkomen om elkaar te ondersteunen. Daarom richten we ons tot u, onze gemeenschap, in de hoop dat u ons kunt helpen onze missie te verbreden. We zijn op zoek naar donateurs die bereid zijn om een vast maandbedrag van slechts €5, of een veelvoud hiervan, bij te dragen. Dit kleine bedrag kan een aanzienlijk verschil maken in het leven van degenen die onze hulp het hardst nodig hebben.

Stichting Misa streeft naar het herenigen van zoveel mogelijk straatkinderen met hun biologische familie, adoptieouders of het vinden van een gastgezin voor deze kinderen. We geloven dat dit een effectieve manier is om de problematiek van straatkinderen aan te pakken. Door gezinnen te ondersteunen, creëren we een stabiele omgeving waarin kinderen kunnen gedijen en een hoopvolle toekomst tegemoet kunnen gaan.

Uw steun is van onschatbare waarde. Samen kunnen we levens veranderen en hoop brengen naar diegenen die het het hardst nodig hebben. Als u bereid bent om maandelijks €5, of een ander bedrag dat u kunt missen, te doneren, maakt u deel uit van de beweging die gezinnen helpt een nieuwe start te maken.

Word alstublieft een waardevol lid van onze Familieondersteuning van Stichting Misa. Samen kunnen we het verschil maken en bouwen aan een gemeenschap waarin elk kind de liefdevolle en ondersteunende omgeving krijgt die het verdient.

Word donateur