Stagebegeleider

Vind je het leuk om samen te werken met jonge mensen? Ben jij iemand die goed de talenten en ontwikkelpunten van anderen ziet? Help jij anderen graag in hun professionele ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stichting Misa is op zoek naar een stage begeleider.

Uw rol:

  • Coördineren van de verschillende stagiairs die bij stichting Misa stage lopen
  • Overzicht houden op de taken van de stagiaires
  • Eerste contactpersoon zijn voor de stagiairs en ondersteuning bij hun schoolopdrachten
  • Overzicht houden op werving via websites en mailcontact
  • Intakegesprekken houden met mogelijke stagiaires

Sociale vaardigheden:
U bent maatschappelijk betrokken, heeft het hart op de goede plaats, kunt goed samenwerken en voelt zich aangesproken door de missie van Stichting Misa.

Tijdsbesteding:
Minimaal 4 uur per week (in overleg, afhankelijk van uw wensen)

Wat wij bieden:

  • Een multiculturele werksfeer
  • Deelname aan diverse activiteiten en vergaderingen
  • De mogelijkheid om op de korte of lange termijn vrijwilliger in het bestuur te worden.

Over de organisatie:
Stichting Misa is een vrijwilligersorganisatie die mensen ondersteunt in zowel Nederland als de Democratische Republiek Congo. In Nederland hebben wij als voornaamste doel om kwetsbare groepen (denk aan kinderen of vrouwen met een migratieachtergrond) te helpen participeren in de samenleving en de sociale cohesie te vergroten tussen verschillende bevolkingsgroepen. Dit doen wij door het geven van advies of voorlichting en het organiseren van activiteiten, zoals taallessen, naailessen, buurtbijeenkomsten en vakantie-activiteiten voor de jeugd.

Uitkeringsgerechtigde:
Een uitkeringsgerechtigde vrijwilliger komt door de aangeboden vrijwilligersvergoeding NIET in conflict met de reglementen van de uitkering (bij twijfel is verduidelijking mogelijk).

Lijkt dit je leuk? Neem contact met ons op via info@missionaire-du-salut.org. Neem daarnaast een kijkje op onze website http://missionaire-du-salut.org/!