Help mee met jouw bedrijf

Wij geloven dat bedrijven een cruciale rol kunnen spelen in het verwezenlijken van onze missie en het creëren van positieve veranderingen in de samenleving. Als bedrijf heb je de mogelijkheid om niet alleen succesvol te zijn op commercieel gebied, maar ook om een blijvende impact te hebben op mens en milieu.

Bij Stichting Misa streven we naar een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft op een gezond, gelukkig en vervuld leven. We richten ons op diverse projecten en initiatieven die bijdragen aan sociale rechtvaardigheid, onderwijs, gezondheidszorg en milieubescherming. Door samen te werken met bedrijven zoals het jouwe, kunnen we onze impact vergroten en meer levens positief beïnvloeden.

Hoe kun je als bedrijf bijdragen aan onze missie? Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt raken:

  1. Financiële steun: Door financiële middelen beschikbaar te stellen, help je ons om projecten te realiseren en gemeenschappen te ondersteunen. Je kunt kiezen voor een eenmalige donatie of een langduriger partnerschap.
  2. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Integreer maatschappelijk verantwoord ondernemen in de kern van je bedrijfsactiviteiten. Dit kan variëren van duurzaamheidsinitiatieven tot het creëren van gelijke kansen binnen je organisatie.
  3. Vrijwilligerswerk: Moedig je medewerkers aan om vrijwilligerswerk te doen bij onze projecten. Dit biedt niet alleen directe hulp, maar versterkt ook het teamgevoel binnen je bedrijf.
  4. Samenwerking en expertise: Deel je zakelijke expertise en resources met ons. Of het nu gaat om strategisch advies, technologische ondersteuning of andere vormen van samenwerking, jouw bedrijf kan een waardevolle bijdrage leveren.

Door een partner te worden van Stichting Misa, positioneer je je bedrijf als een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw bedrijf een verschil kan maken. Samen zijn we sterker in het streven naar een rechtvaardige en duurzame wereld.