Adoptieouder project

Project adoptieouders in de DRC en NL

Adoptieouders in NL en DRC

Bij Stichting Misa geloven we in de kracht van gemeenschappen die elkaar ondersteunen. We zijn op zoek naar bijzondere individuen in Nederland en de Democratische Republiek Congo (DRC) die bereid zijn de verantwoordelijkheid te nemen voor een kind of zelfs voor een hele familie.

Onze missie is om deze adoptieouders te verbinden met degenen die dringend hulp nodig hebben, met als doel de basisbehoeften van kinderen en gezinnen te waarborgen.

Of het nu gaat om het bieden van onderwijskansen, het voorzien in basisbehoeften zoals voedsel en onderdak, of het ondersteunen van gezinnen totdat ze volledig onafhankelijk zijn van liefdadigheidssteun; we moedigen adoptieouders aan om een directe impact te maken. Door de krachten te bundelen, kunnen we levens veranderen en gemeenschappen sterker maken.

Als adoptieouder bij Stichting Misa speelt u een cruciale rol in het verbeteren van de levens van anderen. Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Neem de stap om deel uit te maken van onze gemeenschap en help mee om een blijvende verandering teweeg te brengen. Samen bouwen we aan een wereld waarin niemand achterblijft.

 

Hoe word je financieel adoptieouders? 

Als u financieel adoptieouder wilt worden koppelen we u aan een kind in de DRC. De geboortedocumenten van het kind worden bij de overheid opgevraagd om vervolgens het kind aan een gastgezin of diens biologisch ouders te koppelen. Bij aanvang sturen we de nieuwe adoptieouder een document met een foto van het kind en algemene informatie over diens leefomstandigheden. Van iedere familie en adoptiegezin wordt er een dossie aangemaakt in onze database. Mocht de financiële ondersteuning voor een bepaald kind stoppen, dan wordt u  als adoptieouder aan een ander kind voorgesteld. Natuurlijk kunt u zelf bepalen hoe lang u adoptieouder wilt blijven en op ieder moment opzeggen. U kunt adoptieouder worden door zich aan te melden via het onderstaande aanmeldingsformulier.

 

Actueel even in Congo: Terugkeer van 30 kinderen

St Misa is al gestart met geld Inzamelde actie/ Crowdfundering voor de terugplaatsen van straat kinderen naast hun ouders in Afrika-DRCongo

Voor meer informatie zie de volgende links:

Een petitie voor de bekendheid van de situatie, zie link:

https://www.pifworld.com/nl/petitions/h39naq5lNzA/protect-street-children-protegeo/about

Conferentie- Entrepreneur conferentie( beste street dream Idea entrepreneur 2020) in Congo-Kinshasa mei 2020 en training Van 25 jongeren uit straat op arbeidsmarkt

Adoptie aameldformulier

Het contactformulier hieronder graag volledig invullen, checken of de gegevens juist zijn en vervolgens klikken op de knop Verzend

Voer hier uw bericht