Projecten NL

Projecten van Stichting Misa in Nederland

Al onze activiteiten zijn gericht op maatschappelijke ontwikkeling in zowel de Nederlandse als de Congolese samenleving. Omdat de doelgroep divers is zullen wij verschillende activiteiten afgestemd houden op de behoeftes van elke doelgroep. Stichting Misa wil graag bijdragen aan sociale coalities in de Nederlandse samenleving.

Kookworkshop voor het project in Congo

We organiseren een benefiet kookworkshop om geld in te zamelen voor de terugkeer van Congolese kinderen naar hun familie. Steunt u a.u.b. deze actie en wij heten u van harte welkom om de echte Congolese keuken te komen ontdekken. Zodra wij het maximum aantal deelnemers hebben bereikt en de activiteit is volgeboekt, zult U worden geïnformeerd over de locatie en datum van de workshop. De prijs bedraagt € 35. De stichting functioneert uiteraard non-profit en is schuldvrij, de gehele opbrengst is dus bestemd voor het project familiehereniging tussen straatkinderen en ouders. Uiteraard zijn alle andere bijdragen van harte welkom.
U kunt deelname aan de workshop reserveren via het nummer 06-41641522 of middels het email tsawa010@gmail.com of congoworkshop.misa@gmail.com.
IBAN: NL66INGB0003446503.