Projecten NL

Projecten van Stichting Misa in Nederland

Al onze activiteiten zijn gericht op het faciliteren van maatschappelijke ontwikkeling in zowel de Nederlandse als de Congolese samenleving. Onze doelgroep is zeer divers, vandaar dat wij onze activiteiten afstemmen op de verschillende behoeftes van deze doelgroep. Daarnaast wil Stichting Misa graag bijdragen aan sociale coalities in de Nederlandse samenleving.

Kookworkshop voor het project in Congo

Stichting Misa heeft met succes een kookworkshop georganiseerd om fondsen te werven voor de hereniging van Congolese kinderen met hun families. 

De deelnemers werden uitgenodigd om de echte smaken van de Congolese keuken te ontdekken. De inschrijvingsprijs van €35 per persoon ging rechtstreeks naar het non-profitproject voor familiehereniging tussen straatkinderen en ouders.

Stichting Misa functioneert zonder winstoogmerk en is volledig schuldenvrij, waardoor elke bijdrage direct werd toegewijd aan het realiseren van het doel van het project.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de kookworkshop voor het Project in Congo. Samen maken we een verschil in het leven van deze kinderen en dragen we bij aan een hoopvolle toekomst voor gezinnen in Congo.