Docent Nederlands (Taalles)

Stichting Misa zoekt iemand met een achtergrond in het onderwijs of ervaring om op NT2-niveau les te geven aan volwassen migranten en nieuwkomers in Delft.

Uw rol:

  • Nederlands les geven
  • De lessen voorbereiden

Sociale vaardigheden:

U bent maatschappelijk betrokken, heeft het hart op de goede plaats, kunt goed samenwerken en voelt zich aangesproken door de missie van Stichting Misa.

Tijdsbesteding:

5 uur per week – De lessen worden op maandag- en donderdagochtend van 10:00-12:00 uur gegeven en de voorbereiding van de lessen kost 1 uur per week.

Wat wij bieden:

  • Een multiculturele werksfeer
  • Een vrijwilligersvergoeding van €15 per uur plus reiskosten.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten

Over de organisatie:

Stichting Misa is een vrijwilligersorganisatie die mensen ondersteunt in zowel Nederland als de Democratische Republiek Congo. In Nederland hebben wij als voornaamste doel om kwetsbare groepen (denk aan kinderen of vrouwen met een migratieachtergrond) te helpen participeren in de samenleving en de sociale cohesie te vergroten tussen verschillende bevolkingsgroepen. Dit doen wij door het geven van advies of voorlichting en het organiseren van activiteiten, zoals taallessen, naailessen, buurtbijeenkomsten en vakantie-activiteiten voor de jeugd. 

Uitkeringsgerechtigde:

Een uitkeringsgerechtigde vrijwilliger komt door de aangeboden vrijwilligersvergoeding NIET in conflict met de reglementen van de uitkering (bij twijfel is verduidelijking mogelijk).

 

Lijkt dit je leuk? Neem contact met ons op via info@missionaire-du-salut.org. Neem daarnaast een kijkje op onze website http://missionaire-du-salut.org/!