St. Misa in Nederland

Met trots presenteren wij onze lopende en toekomstige projecten in Nederland, waar Stichting Misa zich toewijdt aan het creëren van positieve veranderingen in levens en gemeenschappen. Onze missie omvat een breed scala aan initiatieven die zich richten op het terugbrengen van straatkinderen naar hun families, het ondersteunen van onderwijs, het versterken van de positie van vrouwen, het opbouwen van capaciteit en het bieden van praktische trainingen.

 

Onze projecten

Voor meer informatie over deze projecten, klik op de titel.

  • Taalcursus
  • Vakantieactiviteiten
  • Naaiatelier
  • Armoede- en discriminatie project: op 23 december 2013 is door de algemene vergadering van de verenigde naties resolutie 68/237 aangenomen tot uitroeping van een decennium voor mensen van Afrikaanse afkomst. Ons thema is (Armoede) die kent drie pijlers: erkenning/rechtvaardigheid en ontwikkeling, door middelen van talkshow, dialoogtafel, sketch, toneelstuk en workshops zullen stichting Misa mee doen, vanaf oktober 2019 in Rotterdam en omgeving.
  • Huiskameractiviteiten voor jongeren

 

Contact bestuur 

Het bestuur van Stichting Misa is voor al uw vragen, opmerkingen etc. bereikbaar ovia het contactformulier.

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Meer informatie over de beschikbare functies vindt u op onze website in het menu Vacatures.

Omdat de doelgroep divers is zullen wij verschillende activiteiten afgestemd houden op de behoeftes van elke doelgroep. Stichting Misa wil graag bijdragen aan sociale coalities in de Nederlandse samenleving.