Management DR Congo


Hier volgt een overzicht van ons lokale team in Congo, dat volledig bestaat uit vrijwilligers:

Bestuur: 6 personen
Jongerenteam: 10 personen
Begeleiding: 10
Totaal: 26 personen.

Het bestuur neemt vaak deel aan trainingen om de capaciteit te versterken. Dit gebeurt in samenwerking met Impulsis Congo Groep en is gestart in 2012.

Accommodaties: Stichting Misa Congo heeft een groot terrein in het bezit van 8 hectare, op 15 km van de hoofdstad. De stichting bezit ook een groot terrein in de wijk Mazala en daarnaast drie winkelruimtes. Hier zijn een klein ICT-centrum, een naaiatelier en een kantoor gevestigd. Zie de foto’s op onze website voor de ondernomen acties sinds 2012. Bekijk ook de foto’s, video’s en het CV van ons team en de oprichtster, die gelooft in wat ze doet en zegt.

gfi

Wilt u een eenmalige gift doen aan Stichting Misa?

U kunt uw bijdrage overmaken aan Stichting Misa via uw eigen bank:

Stichting Misa Rekeningknummer: NL66INGB0003446503.
Wij willen u heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage, wij zijn afhankelijk van uw hulp! Het bestuur in Nederland werkt uitsluitend met vrijwilligers, zodat uw bijdrage nagenoeg geheel besteed zal worden in Democratic Republic of Congo.

Stichting Misa is ANBI-gecertificeerde instelling. Uw eenmalige gift is onder voorwaarden aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie onder de button ‘fiscale aftrekbaarheid giften’ of op de website van de belastingdienst.

Dank u wel.