Sociale investering in Lutendele/Congo!


Agenda

aankomende activiteiten Datum-TIJD-ADRES
Fondsenwerving:Kookproject
  • locatie, tijd en datum, worden bekend gemaakt zodra de workshop is volgeboekt.
  • reserveer nu een plaats via:                                                                                        -mobiel:06.416.415.22                                                                                                        -email: tsawa010@gmail.com  of                                       congoworkshop.misa@gmail.com

 Fondsenwerving:Afrikaanse haardracht project
  • vanaf  juni 2015
  • Plaats  : op locatie bij onze haar-styliste of in de comfort van u eigen huis
  • Kosten : afhankelijk v/d haardracht; b.v. Locks = 65 euro –platte vlechten = vanaf 20 euro
  • Contactinformatie: mobiel: 06-848.275.86

 

 


 

Stichting Misa streMISA 3237eft ernaar autonoom te functioneren en, met eigen middelen, mensen in hun toekomst te ondersteunen. De stichting beschikt over voldoende materiaal en vermogen (minstens 8 hectare grond) en werkt met ervaren en gemotiveerde leden. Alreeds vier jaar zijn wij ons aan het voorbereiden om doelen te concretiseren. Aan arbeidskrachten ontbreekt het ons niet, aan financiële middelen wel.

 

Fotos Kinshasa, 31-04-12 241

 

Hiervoor willen we ons meer richten op de landbouwsector, samen met de lokale boeren van Lutendele. Graag willen wij een kleine zelfvoorzieningscoöperatie realiseren, wat onder andere een kleine fokkerij inhoudt.

 

MISA 4025

 

Inkomsten dienen gegenereerd te worden door middel van opbrengsten van workshops, ons naaiatelier,

 

MISA 2146

 

…….en het ICT centrum.

 

 

Kimbanseke

 

 

 Met de inkomende kasstromen zijn wij in staat om meer kinderen te ondersteunen.Voor de begroting kunt u onze website raadplegen of een aanvraag bij ons indienen.